CV Tudor: Prezenţa la vot la referendum nu va depăşi 25 la sută

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a estimat, marţi, că prezenţa la vot la referendumul naţional pentru introducerea votului uninominal nu are cum să depăşească, "în mod normal", 25 la sută.

Urmărește
6 afișări
Imaginea articolului CV Tudor: Prezenţa la vot la referendum nu va depăşi 25 la sută

CV Tudor: Prezenţa la vot la referendum nu va depăşi 25 la sută

El a menţionat că ştie ce vorbeşte când face estimări privind prezenţa la vot la consultarea populară din data de 25 noiembrie, deoarece prima sa profesie este cea de sociolog.

Liderul PRM a calificat referendumul naţional pentru introducerea votului uninominal drept o "diversiune penibilă" a preşedintelui Traian Băsescu.

Pe de altă parte, Vadim Tudor a reclamat faptul că PD ar încerca să "fure", "din nou", "pe ultima sută de metri", în sensul că intenţionează "să instaleze urnele pentru aşa-zisul referendum pentru Traian Băsescu în aceeaşi incintă unde sunt urnele pentru parlamentul european".

"Aceasta este o şmecherie tipică a a acestui partid, cum spunea Gheorghe Funar, şcoala de hoţi a PD-ului, cu dirigintele său Traian Băsescu", a fost de părere senatorul PRM.

Liderul PRM i-a îndemnat pe români să vină la votul pentru Parlamentul European. "Noi nu ştim, ca oameni, ce vom face mâine, dar ştim din punct de vedere naţional şi european că, în bezna viitorului, acest proiect al Uniunii Europene este cel mai generos şi cel mai luminos", a subliniat el.

"Veniţi, fraţilor la vot, să dăm mafiei peste bot!", a mai spus liderul PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici