Dan Ilie Morega vrea un loc în conducerea PNL

Liderul PNL Gorj, deputatul Dan Ilie Morega, a declarat duminică, corespondentului MEDIAFAX, că va candida pentru un post de conducere la nivel central, la congresul partidului, din 21 martie.

Urmărește
44 afișări
Imaginea articolului Dan Ilie Morega vrea un loc în conducerea PNL

Dan Ilie Morega vrea un loc în conducerea PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Morega a spus că, cel mai probabil, se va înscrie în cursa pentru un post de secretar executiv, deşi ia în cacul şi varianta candidaturii pentru o funcţie de membru în Biroul Politic Central.

Şeful liberalilor gorjeni susţine că, în primul rând, rezultatele electorale din 30 noiembrie îi dau dreptul să aspire la o asemenea poziţie la nivel central, Morega situându-se pe primul loc în colegiul în care a candidat.

Morega crede că are şanse de a obţine o asemenea funcţie la nivel central şi pentru că s-a situat de la început de partea echipei Crin Antonescu – Ludovic Orban, echipă pe care o vede "victorioasă" la congres în faţa lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Sunt convins că cei care vor merge cu Tăriceanu vor fi puţini, pentru că teritoriul nu a avut sprijin de la acesta atunci când a fost la guvernare. Eu, în schimb, mi-am asumat de la început riscul de a fi primul din partid care am vorbit despre candidatura cuplului Antonescu – Orban, în timp ce alţii au făcut joc dublu, până s-au limpezit apele", susţine Morega.

Citeşte şi:

Puiu Haşotti îl susţine pe Tăriceanu la Congresul PNL

PNL Iaşi susţine candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţia PNL

PNL Cluj îl va susţine pe Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte

Ludovic Orban şi Crin Antonescu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici