Dâncu: Candidaţii PSD să comunice ca Rambo şi să fie soldaţi universali

Fostul preşedintele al PSD Cluj, senatorul Vasile Dâncu, a cerut, joi, membrilor filialei să comunice ca Rambo şi să fie fiecare soldat universal pentru a prezenta mesajele de stânga ale partidului în campania electorală, printre care naţionalizarea Bursei şi înfiinţarea unei regii a medicamentului.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Dâncu: Candidaţii PSD să comunice ca Rambo şi să fie soldaţi universali

Dâncu: Candidaţii PSD să comunice ca Rambo şi să fie soldaţi universali

Dâncu a declarat, la lansarea candidaţilor clujeni PDS+PC la Parlament, că în cele treizeci de zile de campanie electorală PSD trebuie să îşi asume curajul de a fi singurul partid de stânga.

"La această criză numai stânga va trebui să vină cu soluţii, fiecare dintre voi va trebui să comunicaţi ca Rambo, fiecare veţi fi soldat universal în colegiile voastre", a afirmat Dâncu.

El a cerut participanţilor la manifestare să spună, de exemplu, în campania electorală, că această economie speculativă trebuie să fie reglementată.

"Puteţi să spuneţi că se poate naţionaliza Bursa, că se poate face regia medicamentului, pentru că este momentul de intervenţie al statului, în care statului i se cere să pună bani. Statul suntem noi, iar dacă ni se cere să punem bani pentru a salva de criză băncile, atunci să punem şi noi condiţiile noastre", a spus Dâncu.

La lansarea candidaţilor PSD+PC Cluj, de la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, participă, joi, peste o mie de persoane, manifestarea fiind prezentată de actorul Dorel Vişan.

La eveniment participă şi vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu.

Senatorul Vasile Dâncu a demisionat, în urmă cu câteva luni, din toate funcţiile deţinute în partid, alături de Ioan Rus, dar a promis că va sprijini candidaţii filialei clujene în alegerile parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici