Daniel Constantin: Sper ca verdictul de la CEDO în cazul Voiculescu să nu lase loc de interpretări

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, referindu-se la decizia ICCJ referitoare la Dan Voiculescu, că anumiţi oameni apropiaţi ai puterii ştiau de verdict de acum două săptămâni şi era de aşteptat această decizie.

Urmărește
1 afișare

"Având în vedere comunicarea din ultimul timp, era de aşteptat acest răspuns. Anumiţi oameni apropiaţi puterii ştiau de acest verdict de acum două săptămâni. Nu pot să spun decât că sper ca la CEDO, unde se va judeca acest proces, verdictul să nu lase nicio urmă de interpretare, ca în cazul deciziei de la Bucureşti", a precizat Daniel Constantin.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil, joi, că liderul conservatorilor Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securităţi, cu numele conspirativ "Felix". Astfel, ICCJ confirmă decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Senatorul PC Dan Voiculescu declară că decizia ICCJ în cazul său este "un verdict absolut incorect, care reflectă imensele presiuni exercitate asupra magistraţilor" şi precizează că procesul va continua la CEDO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici