Daniela Buruiană demisionează din conducerea PRM, dar nu renunţă la mandatul de deputat

Deputatul PRM Daniela Buruiană a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că demisionează din funcţia de secretar executiv al partidului, dar nu renunţă la mandatul parlamentar, aşa cum a propus liderul formaţiunii, Corneliu Vadim Tudor.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Daniela Buruiană demisionează din conducerea PRM, dar nu renunţă la mandatul de deputat

Daniela Buruiană demisionează din conducerea PRM, dar nu renunţă la mandatul de deputat

Secretarul executiv al PRM, Daniela Buruiană, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că îşi dă demisia din această funcţie.

"Ţinând cont de faptul că PRM trece printr-o gravă criză de imagine şi organizatorică şi pentru că cineva trebuie să-şi asume eşecul zdrobitor avut la alegerile pentru Parlamentul European, îmi anunţ public demisia din funcţia de secretar executiv al PRM", afirmat Daniela Buruiană-Aprodu.

În ceea ce priveşte demisia din Parlament, Daniela Buruiană a respins categoric această idee, spunând că a muncit pentru a ajunge în această funcţie şi că nu vrea să piardă legătura cu cetăţenii.

"Nu îmi dau demisia din Parlament. Nu îmi dau demisia sub nicio formă, pentru că eu am muncit ca să ajung în această funcţie şi nu doresc să îmi tai complet legătura cu cetăţenii", a precizat Daniela Buruiană pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anunţat, duminică seara, după ce exit-poll-urile au indicat un scor sub pragul electoral pentru partidul său la europarlamentare, că demisionează din Parlament, pentru că formaţiunea sa a fost "furată".

El a anunţat că vineri va fi organizat un Congres extraordinar al formaţiunii, pentru a cere retragerea din Legislativ a tuturor senatorilor şi deputaţilor PRM. CV Tudor a precizat că aceia care doresc să-şi păstreze mandatul o vor putea face doar ca independenţi, pentru că vor fi excluşi din PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici