De 1 Martie, deputaţii au oferit flori sau mărţişoare, unele cu sigla USL

Doar câţiva deputaţi au oferit flori sau mărţişoare, marţi, la Parlament, întrucât foarte mulţi dintre aceştia au absentat, însă au fost scuzaţi de preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean, care a spus că probabil se află încă la cumpărat măţişoare.

Urmărește
11 afișări

Au fost şi deputaţi mai ingenioşi, care nu au dăruit flori sau mărţişoare tradiţionale. Astfel, social-democratul Cristian Rizea a dăruit mărţişoare cu sigla USL.

Liderul PSD, deputatul Victor Ponta, a spus că pe 1 martie îşi sărbătoreşte fiul, la fel ca şi colegul său de uniune, liderul PNL Crin Antonescu, a cărei fată este născută de Mărţişor. "După copii, care sunt pe primul loc, vin şi doamnele, începând cu mama şi soţia mea", a arătat Ponta.

Întrebat ce le oferă doamnelor de 1 martie, Victor Ponta a răspuns: "Prefer să le spun că le doresc numai bine".

El s-a arătat surprins că au apărut mărţişoare cu sigla USL, dar a spus că îl felicită pe deputatul Rizea pentru idee.

Trandafiri au dăruit pe rând, pe holurile Parlamentului, Nicolae Bud (PDL), Bogdan Ciucă şi Robert Negoiţă (USL).

Raluca Turcan (PDL) a adus un grup de copii de la Şcoala 252 care au expus şi vândut mărţişoare deputaţilor. Printre copii, s-a aflat şi fiul ei şi al lui Valeriu Turcan, Eric.

De la şedinţa Camerei Deputaţilor au absentat, de 1 martie, 160 de deputaţi, care, potrivit preşedintelui de şedinţă, Ioan Oltean, "se aflau încă după mărţişoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici