Democraţii şi-au definitivat strategia postaderare

Colegiul Director Naţional al PD şi-a definitivat, sâmbătă, la Poiana Braşov, strategia postaderare, cu orizont anul 2020, care are ca principii menţinerea stabilităţii monetare, asigurarea convergenţei structurale la nivelul economiei reale şi restructurarea cheltuielilor bugetare.

1 afișare
Imaginea articolului Democraţii şi-au definitivat strategia postaderare

Democraţii şi-au definitivat strategia postaderare

"PD şi-a definitivat startegia postaderare cu orizont anul 2020, pe două cicluri bugetare care coincid cu ciclurile bugetare ale UE. PD a participat şi contribuit important la elaborarea strategiei postaderare cu toţi factorii politici şi sociali, alături de Academia Română, alte partide, BNR, patronate şi sindicate", a declarat preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu.

Liderul democrat a mai anunţat că PD începe elaborarea planurilor de acţiune, astfel încât, în orice moment, să fie pregătit cu elaborarea programului de guvernare.

"Această strategie postaderare are în vedere principii ca menţinerea stabilităţii monetare, alături de Banca Centrală, asigurarea convergenţei structurale la nivelul economiei reale din economia românească şi restructurarea cheltuielilor bugetare. Avem convingerea că nu s-a făcut această restructurare într-o manieră eficientă. În privinţa participării României la construcţia europeană, dorim ca România să nu fie un participant pasiv, ci unul activ", a spus Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici