Deputat PNL: Ciolacu îl acoperă pe Rafila de teama ambiţiilor prezidenţiale ale acestuia

„Atacurile PSD la adresa PNL, dar mai ales ironiile lui Marcel Ciolacu, sunt făcute doar pentru a deturna atenţia de la ministrul Alexandru Rafila şi de la nenorocirile din Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon” din Capitală”, spune deputatul PNL Alexandru Muraru.

Urmărește
128 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL: Ciolacu îl acoperă pe Rafila de teama ambiţiilor prezidenţiale ale acestuia

Sursă imagine: Mediafax Foto

„În loc să se ocupe de tragediile din sănătate, (Ciolacu - n.r.) preferă să facă glume şi să atace. În loc să ofere soluţii, se ascunde în spatele retoricii agresive, încercând să distragă atenţia de la eşecurile sale evidente. Menajându-l pe ministrul Sănătăţii, premierul Ciolacu se face complice la cele descoperite în Spitalul Pantelimon. Marcel Ciolacu nu doar că apără abuzatorii sexuali din universităţi, aşa cum a declarat public în cazul SNSPA, dar lipsa de empatie faţă de victimele de la Spitalul Pantelimon şi familiile acestora este pur şi simplu revoltătoare, în aceeaşi notă cu fuga de răspundere a ministrului Rafila. Arogantul din conducerea Executivului l-a acoperit mereu pe Rafila pentru ca i-a fost teamă de ambiţiile prezidenţiale ale acestuia, dar care acum îi complică drumul spre ceea ce va fi, de fapt, moartea lui politică: candidatura la prezidenţiale”, spune deputatul PNL, Alexandru Muraru.

Muraru spune că Marcel Ciolacu ezită să-şi anunţe intenţia de candidatură la alegerile prezidenţiale, „în plin scandal cu procurori la porţile spitalelor, aşa cum nu şi-a asumat preluarea şefiei Guvernului, în 2023, în momentul în care profesorii se aflau în stradă”.

Acesta îi atrage atenţia lui Ciolacu că „sprijinul politic acordat de PNL nu este necondiţionat”.

„Proiectele primarilor sunt blocate, dar Ciolacu, care nu a muncit o zi în viaţa lui, ne povesteşte despre investiţii, uitând să spună că singurele localităţi care s-au dezvoltat şi care au găsit soluţii financiare sunt cele administrate de primari liberali. Dacă primarii noştri ar fi stat în pixul premierului Ciolacu, fără să apeleze la fondurile europene, astăzi am fi avut o Românie îngropată în mocirlă. De la 1 septembrie reîncepe sesiunea parlamentară iar Marcel Ciolacu va da piept cu noua realitate politică. O realitate care va spulbera visul Cotroceniului pentru PSD. PS: Domnule Ponta, vă rog să îi daţi înapoi contul de Facebook domnului Ciolacu, poate are şi dânsul mesaje de guvernare de postat”, mai spune Alexandru Muraru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici