Deputat PSD: "Peneliştii pot fi slugile lui Johannis, dacă asta îşi doresc"

„Din punctul meu de vedere, peneliştii pot fi slugile lui Johannis, dacă asta îşi doresc, însă Parlamentul României nu trebuie să ajungă să legifereze în interesul unei singure persoane, fie aceasta chiar şi preşedintele în funcţie”, afirmă deputatul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii.

Urmărește
71 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: "Peneliştii pot fi slugile lui Johannis, dacă asta îşi doresc"

Deputat PSD: "Peneliştii pot fi slugile lui Johannis, dacă asta îşi doresc"

„Din punctul meu de vedere, peneliştii pot fi slugile lui Johannis, dacă asta îşi doresc, însă Parlamentul României nu trebuie să ajungă să legifereze în interesul unei singure persoane, fie aceasta chiar şi preşedintele în funcţie! Indiferent de cum se va încheia povestea candidaturii la Senat a domnului Johannis şi de cantitatea de penibil cu care se vor umple între timp peneliştii, vreau să afirm răspicat un lucru, în asentimentul tuturor colegilor mei din PSD: nu l-am votat niciodată pe Johannis ca preşedinte şi nu aş putea să votez nici acum un proiect de lege care i se face cu dedicaţie. Nu putem accepta ca aroganţa şi indiferenţa unui preşedinte să fie <răsplătite> prin votul nostru cu un mandat de senator”, scrie pe Facebook Florian Bodog.

El afirmă că „la penelişti e supărare mare şi ar fi dispuşi inclusiv să rupă coaliţia de guvernare”, doar pentru că PSD nu acceptă să voteze o lege pentru un singur om, pentru Iohannis.

„Este o atitudine de o inconştienţă înfiorătoare pentru viitorul României şi cred că românii îi vor sancţiona drastic dacă peneliştii vor ieşi de la guvernare. În ceea ce ne priveşte PSD, noi vom continua să ne asumăm cu responsabilitate guvernarea, să asigurăm alegeri libere şi corecte şi să menţinem România cu fermitate în Uniunea Europeană şi în spaţiul strategic euro-atlantic”, încheie Bodog.

Liderii social-democraţi au decis, luni, cu unanimitate de voturi, să se opună amendamentului ce i-ar permite preşedintelui României să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe listele unui partid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici