Deputatul Cătălin Buhăianu, ex-PSD, s-a înscris în PD

Deputatul Cătălin Buhăianu, ex-PSD, a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că, începând de marţi, îşi va desfăşura activitatea în cadrul grupului parlamentar al PD, întrucât s-a înscris în acest partid.

1 afișare

Buhăianu a demisionat, recent, din PSD, după ce a semnat moţiunea de cenzură iniţiată de PD, cu tema „Guvernul Tăriceanu trebuie să plece”.

Deputatul PSD Cătălin Buhăianu şi-a anunţat, în urmă cu o săptămână, în plenul Camerei Deputaţilor demisia din PSD, precizând că va activa în viitor ca deputat independent.

Buhăianu adeclarat atuncipentru MEDIAFAX că în termen de două săptămâni va lua o decizie în privinţa partidului în care se va înscrie.

Surse din PSD aususţinut că Buhăianu ar fi primit, în schimbul semnăturii sale pe moţiune, promisiunea din partea PD că va fi pus pe primul loc pe viitoarele liste parlamentare la PD Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici