Deputatul Lilian Scripnic a demisionat din AUR: Atitudinea conducerii faţă de mine şi colegii mei a devenit degradantă

Deputatul Lilian Scripnic a demisionat, luni, din grupul parlamentar AUR: „Din păcate, atitudinea conducerii faţă de mine şi colegii mei a devenit degradantă, iar acest comportament nu poate continua. Aleg să mă retrag cu demnitate pentru a nu fi afectat de denigrarea nemotivată a preşedintelui”.

Urmărește
196 afișări
Imaginea articolului Deputatul Lilian Scripnic a demisionat din AUR: Atitudinea conducerii faţă de mine şi colegii mei a devenit degradantă

Sursa foto: Facebook/Lilian Scripnic

„Dragi membri, dragi români, vreau să vă informez cu regret că am decis să îmi dau demisie din grupul parlamentar AUR. În cei patru ani de mandat, am investit toate resursele mele în activitatea din parlament, demonstrând seriozitate şi devotament faţă de partid şi de George Simion. Deşi unii spun că suntem infiltraţi în partid, trebuie să subliniez că am fost aici de la început şi am contribuit la obţinerea mandatelor. Din păcate, atitudinea conducerii faţă de mine şi colegii mei a devenit degradantă, iar acest comportament nu poate continua”, anunţă Lilian Scripnic.

El afirmă că agele să se retragă „cu demnitate pentru a nu fi afectat de denigrarea nemotivată a preşedintelui”.

„Vreau să subliniez că, în continuare, voi rămâne deschis pentru toţi cetăţenii şi simpatizanţii AUR”, încheie Scripnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici