Deputatul PSD Remus Mihalcea spune despre Ciucă: „Ostaşul necunoscut” încearcă să atace murdar PSD

Deputatul PSD şi medicul Remus Mihalcea spune că PNL a fost „salvat de la 10%” în urmă cu 2 ani, dar este în continuare „dezastruos” în sondajele pentru Cotroceni. „Ostaşul necunoscut” de români, adică Nicolae Ciucă, „încearcă să atace murdar PSD (...) pe spatele unor morţi”.

Urmărește
153 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Remus Mihalcea spune despre Ciucă: „Ostaşul necunoscut” încearcă să atace murdar PSD

Sursă imagine: Facebok, Remus Mihalcea

„Salvaţi de la 10% de PSD în urmă cu 2 ani, dar în continuare dezastruoşi în sondajele pentru Cotroceni, liberalii încearcă să-şi recâştige electoratul de dreapta în pragul alegerilor, mimând o distanţare de PSD, după ce numai cu ajutorul PSD s-a dovedit că sunt în stare sa guverneze o ţară”, spune deputatul PSD Remus Mihalcea.

Acesta vorbeşte despre Nicolae Ciucă spunând că este „ostaşul necunoscut” de români şi chiar de propriul partid uneori, pentru că „altfel de ce ai pune exact 762 de ciuci pe şoselele din toată ţara?”.

„(Ciucă -n.r.) încearcă acum să atace murdar PSD-ul cu absolut orice ocazie, inclusiv pe spatele unui/unor morţi (apropo... 2015, ceva mi se pare cunoscut aici în comportamentul odios al liberalilor). Una dintre aceste încercări recente, probabil cea mai abjectă, a avut loc astăzi. După ce au închis românii în case şi i-au obligat să-şi îngroape părinţii în saci negri de plastic, timp de 2 ani, liberalii îndrăznesc acum să atace PSD-ul, direct sau indirect, prin politizarea unei drame de nedescris din sistemul sanitar, cazul Pantelimon, dar şi prin punerea unei etichete generale asupra tuturor medicilor din această ţară. Medici printre care mă aflu şi eu, domnule Ciucă”, spune Mihalcea.

Acesta i se adresează, apoi, direct lui Ciucă spunând: „Nu este drept ceea ce faci, ostaşule, nici în faţa românilor şi nici în faţa lui Dumnezeu. Pentru că aceşti oameni salvează vieţi. Cea sau cei care au comis o crimă odioasă vor plăti în faţa legii. Până atunci, liberalilor, ar fi bine să vă vedeţi de campanie, iar cazurile penale să le lăsaţi în seama justiţiei. Cu cât politizaţi mai mult acest subiect, cu atât discreditaţi mai tare un întreg sistem medical alcătuit din oameni care salvează zilnic alţi oameni. Pentru că asta este menirea lor. Cazul de la Pantelimon este dramatic, dar izolat. Acea doctoriţă, daca se va dovedi ca şi-a încălcat jurământul, nu îi mai reprezintă pe medici. Iar tu, un «poznaş în slujba ţării» (deşi e bună, replica nu-mi aparţine), ar trebui să-ţi vezi de carte. Deja s-au scurs 2 milioane de euro din cele 4 care sunt planificate pentru campania de marketing, dar «biblia» muncitorilor din PNL încă nu a apărut”, adaugă Remus Mihalcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici