Diaconescu: Năstase este unul dintre candidaţii potriviţi pentru preşedinţie

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu este de părere că Adrian Năstase este "unul dintre candidaţii potriviţi ai PSD" la alegerile de anul viitor pentru preşedinţie.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Năstase este unul dintre candidaţii potriviţi pentru preşedinţie

Diaconescu: Năstase este unul dintre candidaţii potriviţi pentru preşedinţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Este unul dintre candidaţii potriviţi ai PSD pentru preşedinţia României", a spus Diaconescu.

Diaconescu a adăugat însă că desemnarea lui Adrian Năstase nu ţine de el, întrucât hotărârile de acest tip se iau în structurile centrale ale partidului, precum Congresul.

"Nu ţine de mine să fac disocieri sau alegeri în partid, acest lucru se va face clar la un Congres şi nu printr-un vot. Dar, repet, domnul Adrian Năstase este un candidat extrem de important", a spus Diaconescu.

El nu a vrut să indice şi alte nume ale unor lideri din PSD pe care îi consideră potriviţi pentru cursa prezidenţială.

Diaconescu a făcut această declaraţie joi, în judeţul Mureş, unde se află într-un turneu de sprijinire a candidaţilor social-democraţi intraţi în turul al doilea de scrutin pentru primării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici