Doar un vot pentru retragerea sprijinului politic lui Voiculescu, în Delegaţia Permanentă a PNL

Delegaţia Permanentă a PNL a supus la vot, miercuri, propunerea senatorului liberal Raymond Luca de retragere a spijinului politic lui Dan Voiculescu, aceasta întrunind doar un vot favorabil, cel al iniţiatorului.

Urmărește
4 afișări

"Am pus în discuţia Delegaţiei Permanente poziţiile pe care le-au exprimat public câţiva colegi săptămâna trecută, referitoare la aşa-numitul caz Voiculescu. Am avut şi o propunere a senatorului Raymond Luca, pe care, după discuţii, am supus-o votului Delegaţiei Permanente. El a propus retragerea sprijinului lui Dan Voiculescu şi a obţinut un vot, al domniei sale", a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu, după reuniunea Delegaţiei Permanente.

Antonescu a spus că, în urma votului dat, "subiectul Voiculescu" este închis din punctul de vedere al PNL.

"Subiectul este, din punctul nostru de vedere, închis", a spus Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a încheiat înţelegerea politică cu Dan Voiculescu cu scopul de a forma o majoritate parlamentară, deşi ştia de suspiciunile care planau asupra acestuia şi avea convingerea că a avut o relaţie cu Securitatea.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil, joi, că liderul conservator Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securităţi, cu numele conspirativ "Felix". Astfel, ICCJ confirmă decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Senatorul PC Dan Voiculescu declara că este "un verdict absolut incorect, care reflectă imensele presiuni exercitate asupra magistraţilor" şi preciza că procesul va continua la CEDO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici