Dobre: Alegerile europarlamentare vor fi cel târziu la începutul lunii decembrie

Secretarul de stat pentru Relaţia cu Prefecturile, Victor Paul Dobre, a declarat că alegerile europarlamentare vor fi cel târziu la începutul lunii decembrie.

2 afișări
Imaginea articolului Dobre: Alegerile europarlamentare vor fi cel târziu la începutul lunii decembrie

Dobre: Alegerile europarlamentare vor fi cel târziu la începutul lunii decembrie

"Alegerile pentru Parlamentul European vor fi la sfârşitul lunii noiembrie sau, cel mai târziu, la începutul lunii decembrie. Nu vă pot da acum o dată fixă. Data va fi stabilită de Guvern după consultarea cu reprezentanţii părţilor politice", a spus Dobre.

Potrivit acestuia, procesul electoral pentru alegerile europarlamentare va fi reluat de unde a fost întrerupt.

Preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a solicitat, luni, Guvernului să înceapă negocierile cu partidele pentru stabilirea datei alegerilor europarlamentare, democraţii propunând organizarea acestui scrutin la sfârşitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a evitat, marţi, să răspundă cererii adresate Guvernului de reprezentanţii Partidului Democrat privind începerea negocierilor pentru stabilirea datei alegerilor europarlamentare. Atenţionat de presă, la Palatul Victoria, că PD solicită începerea negocierilor pentru alegerile PE, premierul Tăriceanu a întrebat zâmbind : "Şi ?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici