Donald Trump atacă ABC News în urma moderării dezbaterii: ,,Ar trebui să piardă licenţa pentru modul în care au făcut asta”. Criticile aduse reţelei TV

  • Fostul preşedinte american Donald Trump a reacţionat în urma modului în care postul ABC News a moderat dezbaterea dintre el şi contracandidata sa, vicepreşedinta Kamala Harris.
  • În opinia acestuia, ABC News „ar trebui să piardă licenţa pentru modul în care au făcut asta”.
Urmărește
1958 afișări
Imaginea articolului Donald Trump atacă ABC News în urma moderării dezbaterii: ,,Ar trebui să piardă licenţa pentru modul în care au făcut asta”. Criticile aduse reţelei TV

Donald Trump atacă ABC News în urma moderării dezbaterii: ,,Ar trebui să piardă licenţa pentru modul în care au făcut asta”. Criticile aduse reţelei TV

Donald Trump a cerut ca postul ABC News să îşi piardă licenţa de emisie după modul în care reţeaua a moderat dezbaterea TV de aseară, considerând că „au pierdut multă credibilitate”, scrie CNBC.

Acesta a afirmat că autorităţile de reglementare guvernamentale „ar trebui să retragă” televiziunii „teribile” „licenţa pentru modul în care au făcut asta”, dar a susţinut că prestaţia avută în cadrul dezbaterii „a fost una dintre cele mai bune” ale sale, relevă sursa citată.

Criticile aduse de Trump reţelei ABC

În cadrul unei intervenţii telefonice pentru postul Fox News, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA a criticat moderatorii ABC News pentru găzduirea a ceea ce el a numit o dezbatere „trucată”.

Totodată, acesta a criticat faptul că moderatorii dezbaterii, David Muir şi Linsey Davis, l-au „corectat” prea des în timpul confruntării, scrie CNN. Trump a declarat că dezbaterea a fost ca şi cum ar fi luptat cu trei adversari: vicepreşedinta Harris şi cei doi moderatori ABC News.

Fostul preşedinte a sugerat, de asemenea, fără a oferi dovezi, că vicepreşedintei Kamala Harris i-au fost furnizate în avans întrebările dezbaterii.

Potrivit unei numărători preliminare realizată de CNN, Trump a făcut mai mult de 30 de afirmaţii false în timpul dezbaterii, spre deosebire de Kamala Harris, care a împărtăşit doar o afirmaţie falsă şi unele lipsite de context cheie.

Dezbaterea prezidenţială de la ABC News dintre Donald Trump şi Kamala Harris a fost prima întâlnire dintre cei doi candidaţi, după ce Joe Biden s-a retras din cursa pentru Casa Albă şi şi-a anunţat sprijinul pentru candidata democrată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici