Dragnea: Liderii USL sunt dispuşi să discute cu UDMR, dar nu să ofere şi să satisfacă dorinţe

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Oradea, că, în cazul în care UDMR ar decide să părăsească guvernarea, liderii USL ar discuta cu Uniunea, dar nu ar "oferi şi satisface dorinţe".

Urmărește
5 afișări

Dragnea şi-a manifestat speranţa că liderii UDMR vor lua "o decizie înţeleaptă", alăturându-se USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sper să înţeleagă faptul că e foarte riscant pe viitor să mai susţină acest Guvern care aduce foarte mult rău României”, a spus Dragnea, adăugând că astfel UDMR va fi asociată cu guvernarea PDL.

Dragnea a adăugat că, dacă UDMR va trece în timp util de partea USL şi va părăsi guvernarea "pentru o nouă construcţie şi un nou proiect politic pentru România", se vor purta negocieri.

Potrivit lui Dragnea, liderii alianţei sunt dispuşi să discute, dar "USL nici nu oferă şi nici nu satisface" dorinţele nimănui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici