Dragnea: Nu cred că Blaga va avea curajul să candideze la şefia PDL

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că nu crede că Vasile Blaga "va avea curajul să candideze" pentru funcţia de preşedinte al PDL, apreciind că în interiorul acestui partid "nu va fi o competiţie", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări

Întrebat dacă întrevede nemulţumiri în rândul membrilor PDL după Congresul acestei formaţiuni, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu, pentru că "nu va fi o competiţie".

"Nu cred că vor fi nemulţumiţi după Congres (Congresul PDL - n.r.). Nu aţi văzut, în ultimul timp, aşa nişte bărbaţi politici curajoşi care, la un moment dat, îl susţineau pe Blaga şi au ieşit apoi, cu seninătate, la televizor şi au spus că «Da, îl susţin pe Blaga, dar dacă nu vine Boc». Domnul Oltean, domnul Flutur. Să fim serioşi, eu nu cred că va fi o competiţie la Congresul PDL", a spus Dragnea.

El a afirmat că Vasile Blaga nu va avea "curajul" să candideze împotriva lui Emil Boc pentru funcţia de preşedinte al PDL.

"Eu nu cred că Blaga va avea curaj până la final să candideze. Vorbim de curaj aici, nu de altceva. Şi, din moment ce nu cred că va fi o competiţie acolo, nu cred că vor fi nemulţumiţi. Nemulţumirile apar când este o competiţie şi cei care pierd sunt nemulţumiţi. Nu cred că va fi o competiţie", a spus Dragnea.

El a susţinut că Blaga nu va candida, deşi "pare curajos".

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a susţinut că nu are de gând să renunţe la candidatura pentru şefia partidului.

"Nici gând să renunţ la candidatură. Fiecare poate să declare ce vrea, e problema lor ce afirmaţii fac în presă", a declarat, miercuri, Vasile Blaga pentru realitatea.net, referindu-se la cei care lansează informaţii despre retragerea sa.

"Nu e vorba doar de mine aici. Suntem o echipă şi depunem împreună moţiunea", a mai spus Blaga.

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica susţinea, într-un interviu publicat miercuri de "România Liberă", că tradiţionaliştii care îl susţin pe Vasile Blaga vor veni, mai devreme sau mai târziu, în jurul orientării reformist-moderate, condusă de Emil Boc, în echipa căruia îşi pot găsi loc şi Blaga sau Macovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici