Dragnea: PDL şi Elena Udrea folosesc banii publici pentru a găsi sprijin politic pentru Boc

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Zalău, că PDL şi Elena Udrea folosesc banii publici alocându-i "cu dărnicie" primarilor, pentru a găsi sprijin politic pentru Emil Boc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

Secretarul general al PSD a spus că primarii democrat-liberali au primit bani "care se dau pentru campania electorală din interiorul partidului".

"PDL şi Udrea folosesc banii publici alocându-i cu dărnicie primarilor, pentru a găsi sprijin politic pentru Emil Boc. În comuna Iancu Jianu, din judeţul Olt, s-a alocat suma de 24.000 de lei pentru sistemul de aducţiune de apă, care de fapt a fost recepţionat în 2008, iar primarul trimisese rapoarte şi anunţase acest lucru. Acum primarul ţipă să îi fie luaţi banii înapoi şi că lui îi trebuie bani pentru sistemul de canalizare, nu de apă", a spus Dragnea.

Potrivit sursei citate, exemplul din Olt arată cât de corect se alocă banii de către PDL.

"Pur şi simplu se fac liste la PDL şi se alocă bani", a afirmat Dragnea.

El a spus că şi pe viitor, indiferent de cine va fi preşedintele PDL, acest partid va fi condus, de fapt, de Traian Băsescu şi de Elena Udrea.

Dragnea a spus că în continuare crede că Vasile Blaga nu va candida pentru preşedinţia PDL, întrucât "vede din ce în ce mai mulţi bărbaţi viteji din PDL care anunţau cu bărbăţie că îl susţin pe Blaga, iar acum spun cu voce mică că îl susţin pe Emil Boc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici