Dragnea: Subiectul asumării răspunderii pe legile educaţiei nu a fost discutat nici în Guvern

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, înaintea şedinţei informale a conducerii partidului, că subiectul asumării răspunderii Guvernului pe legile educaţiei nu a fost discutat nici măcar la nivelul Cabinetului, el precizând că luni, în coaliţie, se va aborda această temă.

10 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Subiectul asumării răspunderii pe legile educaţiei nu a fost discutat nici în Guvern

Dragnea: Subiectul asumării răspunderii pe legile educaţiei nu a fost discutat nici în Guvern (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează intenţia premierului privind asumarea de către Guvern a răspunderii pe aceste legi, Dragnea a spus: "O să discutăm mâine (luni, n.r.) în coaliţie. În mod normal trebuia să discutăm săăptămâna trecută, dar (democrat-liberalii, n.r.) nu au ridicat problema asta. Am senzaţia că e un fel de provocare".

Solicitat să comenteze faptul că premierul a anunţat ca pe o certitudine asumarea, Dragnea a a afirmat: "Am înţeles că nici măcar în Guvern nu au discutat subiectul acesta. Noi credem că pe legile educaţiei ar trebui o dezbatere largă. O să ne sfătuim în seara asta, să vedem ce facem mâine (luni, n.r.) în coaliţie".

Premierul Boc i-a anunţat, sâmbătă, pe membrii Cabinetului că doreşte asumarea răspunderii Guvernului pe legile salarizării, pensiilor şi educaţiei, dorind astfel să verifice şi dacă există voinţă politică şi dacă există susţinere parlamentară la nivelul coaliţiei pentru realizarea acestor reforme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici