Duce Lasconi USR spre o zonă mai conservatoare? Aveam aceeaşi cruce şi în 2020, o am şi acum

Elena Lasconi spune că nu şi-a propus să ducă USR într-o zonă mai conservatoare, însă formaţiunea este una deschisă, pro-libertate: „ Proiectul USR, încă de la început, a fost unul pentru toleranţă”.

Urmărește
265 afișări
Imaginea articolului Duce Lasconi USR spre o zonă mai conservatoare? Aveam aceeaşi cruce şi în 2020, o am şi acum

Duce Lasconi USR spre o zonă mai conservatoare? Aveam aceeaşi cruce şi în 2020, o am şi acum

„Eu mă bucur că există tot felul de băgători în seamă care spun lucruri la care eu nici nu m-am gândit. Eu când am intrat în USR eram ca acum. Aveam aceeaşi cruce şi în 2020, o am şi acum... În 2020 nu a deranjat pe nimeni. Eram pe toate panourile şi pe toate afişele... Acum e o problemă că o am”, spune la B1Tv Elena Lasconi.

Ea afirmă că „valorile sunt cele importante”.

„Dacă stăm să ne gândim, catedralele, statul de drept, statul democratic au fost construite de oameni care au aceste valori creştine, e ca şi cum am nega tot ce înseamnă democraţie şi libertatea. Proiectul USR, încă de la început, a fost unul pentru toleranţă. Când spui toleranţă nu înseamnă că trebuie să îi tolerezi pe cei care au aceleaşi idei şi valori cu tine, ci pe cei care le au diferite de tine. USR e un partid deschis, pro-libertate. Rolul politicienilor nu e să intre în sufletul oamenilor. Rolul politicienilor e să facă aceşti români să trăiască mai bine”, încheie Lasconi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici