Dumitru Oprea şi Nicuşor Păduraru, desemnaţi candidaţii PDL Iaşi la Primărie şi la şefia CJ

Senatorul Dumitru Oprea şi deputatul Nicuşor Păduraru au fost desemnaţi candidaţi ai PDL Iaşi la primăria municipiului şi la şefia Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, a anunţat, sâmbătă, liderul filialei ieşene a democrat-liberalilor, Mihaela Popa.

34 afișări

Preşedintele PDL Iaşi, Mihaela Popa, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că decizia a fost luată într-o şedinţă a conducerii filialei, senatorul Dumitru Oprea şi deputatul Nicuor Păduraru fiind singurii reprezentanţi ai organizaţiei care au dorit să candideze la funcţiile respective, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este formula cea mai bună pentru PDL. Cât a fost rector la Universitatea «Al. I Cuza», Dumitru Oprea a dovedit că a fost un bun administrator, iar acum a venit vremea să deschidă oraşul spre fondurile europene. Cât îl priveşte pe Nicuşor Păduraru, a fost unul dintre cei mai buni prefecţi. Dacă era el acum în fruntea judetului, aveam aeroport", a afirmat liderul PDL Iaşi Mihaela Popa.

Senatorul Dumitru Oprea a candidat şi în anul 2008 la Primăria Iaşiului, tot pe listele PDL, fiind învins în turul al doilea de scrutin de social-democratul Gheorghe Nichita.

Deputatul Nicuşor Păduraru a fost prefect, timp de un an, în perioada guvernării liberale, după care s-a înscris în PDL şi a câştigat un mandat de deputat într-un colegiu din municipiul Iaşi.

USL nu şi-a desemnat candidaţii la primărie şi preşedinţia CJ, PSD şi PNL demarând în acest scop sondaje de opinie.

Pentru primărie, în interiorul USL concurează actualul primar PSD Gherghe Nichita, deputatul PC Tudor Ciuhodaru şi liberalul Mugur Cozmanciuc, director de marketing în cadrul CET Iaşi.

La Consiliul Judeţean Iaşi, în sondajele USL figurează liberalii Relu Fenechiu şi Cristian Adomniţei, social-democraţii Florin Constantinescu şi Victorel Lupu, precum şi conservatorul Tudor Ciuhodaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici