„Ea vrea a doua dezbatere pentru că a pierdut”. Donald Trump sugerează că nu mai vrea o nouă confruntare cu vicepreşedinta Kamala Harris

  • Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, Donald Trump, a sugerat, la scurt timp după dezbaterea de la ABC News, că nu mai doreşte o altă confruntare cu democrata Kamala Harris.
  • Fostul preşedinte american a declarat, în schimb, că rivala acestuia ar vrea o altă confruntare „pentru că a pierdut”.
Urmărește
1979 afișări
Imaginea articolului „Ea vrea a doua dezbatere pentru că a pierdut”. Donald Trump sugerează că nu mai vrea o nouă confruntare cu vicepreşedinta Kamala Harris

„Ea vrea a doua dezbatere pentru că a pierdut”. Donald Trump sugerează că nu mai vrea o nouă confruntare cu vicepreşedinta Kamala Harris

În timpul mai multor interviuri cu reporterii americani la scurt timp după încheierea dezbaterii, Donald Trump nu s-a angajat să dezbată din nou cu rivala sa, Kamala Harris, spunând la un moment dat că „poate că nu ar trebui să o fac”.

Acesta a afirmat, în schimb, că „ea (Kamala Harris – n.r.) vrea asta pentru că a pierdut”, notează Sky News.

Trump a sugerat că nu mai doreşte o nouă confruntare cu Harris şi că „ar trebui să se gândească la asta”. „Dacă ai câştigat dezbaterea, mă gândesc că poate nu ar trebui să o fac. De ce ar trebui să mai fac o dezbatere?”, a completat fostul preşedinte american.

În plus, în cadrul unei intervenţii la Fox and Friends, Trump a susţinut că a „câştigat dezbaterea” de aseară.

Pe de altă parte, echipa de campanie a Kamalei Harris a anunţat, la scurt timp după dezbaterea de la ABC News, că sunt deschişi pentru o nouă confruntare între cei doi în luna octombrie. Momentan, echipa de campanie a lui Donald Trump nu s-a pronunţat în această privinţă în vreun fel.

Totuşi, Donald Trump a iterat posibilitatea unei noi dezbateri doar în cazul în care aceasta ar fi găzduită şi moderată de o reţea „corectă”.

Dezbaterea dintre Donald Trump şi Kamala Harris de la ABC News din 10 septembrie, prima confruntare prezidenţială dintre cei doi, a fost marcată de abordarea unor teme de discuţie importante în SUA, precum dreptul la avort, migraţia şi economia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici