Elena Băsescu, unic candidat pentru funcţia de secretar general al OTPD

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu este până în prezent unicul candidat pentru funcţia de secretar general al Organizaţiei de Tineret a PD (OTPD).

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu, unic candidat pentru funcţia de secretar general al OTPD

Elena Băsescu, unic candidat pentru funcţia de secretar general al OTPD

Biroul Permanent Naţional al PD a avizat, luni, candidaturile pentru funcţiile de preşedinte şi preşedinte executiv al OTPD.

Consiliul Naţional de Coordonare al OTPD, care va avea loc în 30 septembrie, va desemna vicepreşedinţii, secretarii executivi şi secretarul general al organizaţiei. Termenul limită de depunere a candidaturilor este 16 septembrie.

În 29 septembrie, la Convenţia Naţională a OTPD, vor fi aleşi preşedintele, preşedintele executiv şi presedintele Comisiei de disciplină.

Fiica cea mică a şefului statului a anunţat, la sfârşitul lunii august, la Şcoala de vară a femeilor PD, de la Costineşti, că va candida pentru o funcţie la următoarele alegeri din Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat, dar nu a vrut să dezvăluie pentru ce funcţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici