Elena Lasconi, despre retragerea lui Lucian Viziteu din funcţia de şef de campanie: Orice poţi să controlezi în viaţa asta, mai puţin sănătatea

  • Orice poţi să controlezi în viaţa asta, mai puţin sănătatea, spune Elena Lasconi despre retragerea primarului municipiului Bacău, Lucian Stanciu Viziteu, din funcţia de şef de campanie.
  • „Cea mai bună decizie în momentul ăsta a fost Cristi Seidler”, adaugă ea.
Urmărește
114 afișări
Imaginea articolului Elena Lasconi, despre retragerea lui Lucian Viziteu din funcţia de şef de campanie: Orice poţi să controlezi în viaţa asta, mai puţin sănătatea

„Orice poţi să controlezi în viaţa asta, mai puţin sănătatea. Şi e foarte greu, e foarte greu în campanie”, afirmă elena Lasconi.

Ea afirmă că Lucian Viziteu, care este şi primar al Bacăului, „are două fetiţe care îl sunau zilnic, una de 10, una de 12 ani, să-i trăiască”.

„Îi mulţumesc foarte mult lui Lucian, pentru că nu a fost implicat doar fizic, a fost cu tot sufletul. Dar atunci când e vorba de afectarea sănătăţii, mie mi se pare că aia trebuie să fie pe primul loc. Şi mergem înainte, ce să facem? Vă daţi seama că îmi pare rău că am fost în fiecare zi, de dimineaţa şi până seara, superimplicaţi în asta. Dar am înţeles şi cred că cea mai bună decizie în momentul ăsta a fost Cristi Seidler”, încheie Lasconi.

Lucian Stanciu Viziteu, primarul Bacăului, a demisionat joi din funcţia de şef de campanie al USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lasconi,
viziteu,
seidler

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici