Elena Lasconi, după consultările cu PSD privind data alegerilor: Oamenii sunt îngrijoraţi de preţuri, de scumpiri, nu de când merg la vot

  • „Noi am fost fermi. Am spus - respectarea legii şi alegeri la termen”, spune liderul USR, Elena Lasconi, după consultările de la Palatul Victoria.
  • Ea afirmă că „oamenii sunt îngrijoraţi de preţuri, de scumpiri, nu de când merg la vot”.
681 afișări
Imaginea articolului Elena Lasconi, după consultările cu PSD privind data alegerilor: Oamenii sunt îngrijoraţi de preţuri, de scumpiri, nu de când merg la vot

Elena Lasconi, după consultările cu PSD privind data alegerilor: Oamenii sunt îngrijoraţi de preţuri, de scumpiri, nu de când merg la vot

„Apreciem că am fost chemaţi la dialog. Din punctul de vedere al USR-ului, dialogul este baza democraţiei, la fel cum ar trebui să fie şi respectarea legii şi legea. Această discuţie, acest dialog, cred că nu îşi avea rostul dacă se înţelegeau între ei dar se pare că se joacă de-a democraţia. O să vedem dacă doar s-a mimat o consultare sau dacă dl Ciolacu a fost sincer. Noi am fost fermi, la fel ca şi declaraţiile dinainte, am spus <respectarea legii şi alegeri la termen>. Mi se pare absolut incredibil că de astăzi se scumpesc iarăşi toate şi creşte şi preţul la motorină şi benzină, oamenii sunt îngrijoraţi că veniturile lor au fost grav afectate în ultimii doi ani, sunt îngrijoraţi de scumpiri. Oamenii sunt îngrijoraţi de preţuri, de scumpiri, nu de când merg la vot. România are nevoie de un preşedinte care să fie alături de români şi de un premier care să ia decizii în interesul lor şi nu de a sta la tv şi în dezbateri. De când se întâmplă asta? De două săptămâni, de trei săptămâni toată lumea vorbeşte numai despre asta, de o dată a alegerilor? (...) Mi se pare incredibil”, spune Elena Lasconi.

Ea afirmă că a transmis reprezentanţilor Executivului „să nu se mai joace şi să se aplece pe tot ceea ce înseamnă inflaţie şi scumpiri”.

„Noi stăm aici, în declaraţii şi vorbim despre o dată a alegerilor. Se concentrează toată comunicarea pe data alegerilor când problemele oamenilor sunt foarte mari şi grave”, adaugă Lasconi.

Întrebată dacă aceste consultări sunt un exerciţiu de imaginaţie, Elena Lasconi spune: „Poate fi dar aş vrea să lăsăm câteva zile să vedem dacă într-adevăr intenţia a fost sinceră sau doar o mimare”.

„Anul acesta o să fie alegeri prezidenţiale în SUA, de o sută de ani, în a doua zi de marţi din noiembrie au loc alegeri prezidenţiale în SUA, noi nu suntem în stare să respectăm legea. (...) Haideţi să respectăm legislaţia şi democraţia, nu să schimbăm legea după cum ne taie capul. O să facem noi presiune să se hotărască odată, săptămâna aceasta. A spus că după ce va avea dialog cu toate partidele pe care le-a invitat la Guvern, s-ar putea să avem încă o întâlnire în care să tragem concluziile. Iarăşi povestim despre data alegerilor şi preţul la motorină a crescut cu 40 de bani şi toate se scumpesc”, încheie Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici