Elena Lasconi, la congresul USR: Sunt aceeaşi femeie din popor

„Sunt aceeaşi femeie din popor şi, printre milioanele de români, sunt şi eu o voce şi refuz să-i las pe alţii să spună cine e România şi ce-şi doresc românii”, a spus Elena Lasconi, preşedintele USR, în deschiderea congresului de sâmbătă.

387 afișări
Imaginea articolului Elena Lasconi, la congresul USR: Sunt aceeaşi femeie din popor

Elena Lasconi, la congresul USR: Sunt aceeaşi femeie din popor

„Simt speranţă, speranţa că anul acesta împreună, uniţi, vom putea salva democraţia din România. Aţi văzut bine, după 9 iunie ţara este roşie, avem un singur partid-stat, PSD, Practic, suntem pe cale să auzim o singură voce într-o Românie cu 19 milioane de români”, a spus Elena Lasconi în deschiderea congresului USR.

„Eu sunt aceeaşi Elena, mă ştiţi, nu m-am schimbat. Sunt aceeaşi femeie din popor şi, printre milioanele de români, sunt şi eu o voce şi refuz să-i las pe alţii să spună cine e România şi ce-şi doresc românii”, a adăugat ea.

Liderul USR a vorbit apoi despre cei cinci milioane de români aflaţi în străinătate, despre care a spus că „au fost goniţi de acasă”.

Elena Lasconi a criticat clasa politică: „pentru ei şi-au dat mereu cu nemiluita şi pentru ai lor”, „politicieni care n-au ştiu decât să ia mai mult pentru ei”.

„Cât timp vom mai tolera o clasă politică care ne ţine pe locul I în Europa la sărăcie în muncă. Este absolut incredibil să trăieşti într-o ţară bogată, să munceşti şi să fii sărac”, a spus ea.

Elena Lasconi le-a spus participanţilor: „Vin către voi nu ca să conduc un partid, vin către către voi să creez o mişcare”.

La Congresul extraordinar al USR de sâmbătă, delegaţii partidului vor alege candidatul USR la alegerile prezidenţiale şi membrii unui nou Birou Naţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici