Elena Lasconi: Moţiunea de cenzură USR e scrisă

Preşedinta USR, Elena Lasconi, a anunţat că moţiunea de cenzură împotriva guvernului Ciolacu a fost scrisă şi aşteaptă forţele politice democratice să o semneze.

Urmărește
99 afișări
Imaginea articolului Elena Lasconi: Moţiunea de cenzură USR e scrisă

Elena Lasconi: Moţiunea de cenzură USR e scrisă

„Facem un apel către toate forţele politice democratice parlamentare să semneze această moţiune de cenzură, numită <Democraţia - în pericol. Economia - distrusă. Românii - sărăciţi. Guvernarea Ciolacu trebuie să se încheie! Nu tot ei!>”, a declarat Elena Lasconi pe Facebook.

Lidera USR a avut, de asemenea, un mesaj special „pentru domnul Ciucă şi colegii săi din PNL: aveţi acum şansa de a arăta tuturor dacă sunteţi cu românii sau sunteţi cu Ciolacu. Şi atenţie: nu poţi fi şi cu românii, şi cu PSD în acelaşi timp”.

Potrivit Elenei Lasconi, guvernul Ciolacu a adus România într-un moment critic.

„Foştii noştri parteneri de la PNL spun că rămân la guvernare ca să apere ţara de PSD şi că vor să se asigure că alegerile vor fi organizate corect. Păi, măi, oameni buni, nu tot ministru PNL era şef la Interne la alegerile precedente, nu tot Greblă era la AEP pe 9 iunie? Ce va fi diferit cu aceiaşi oameni? Eraţi la masa Guvernului şi la alegerile locale şi europarlamentare şi nu aţi oprit toate mişmaşurile dovedite cu acte din secţiile de vot. De ce v-ar crede românii acum? Azilele groazei, tragedia de la Crevedia şi multe alte nenorociri s-au întâmplat cu dumneavoastră în Guvern. Cum să vă credem că staţi stavilă împotriva abuzurilor PSD?”, s-a întrebat Lasconi.

Aceasta s-a adresat „foştilor colegi de la PNL”, adăugând că „alegerea este foarte simplă”. „Pe de o parte aveţi de ales între a continua această mascaradă alături de Marcel Ciolacu şi a rămâne lipiţi la conducta cu bani publici, pe de altă parte aveţi de ales să serviţi în mod real interesul naţiunii române. Astfel de momente ne definesc în primul rând ca oameni, şi abia după acea ca politicieni. Curaj, domnilor!”, a încheiat Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici