Elena Udrea ar putea fi eliberată din penitenciar: ÎCCJ se pronunţă azi pe cererea de revizuire

Elena Udrea ar putea fi eliberată, dacă Instanţa Supremă va pronunţa luni o decizie favorabilă în cazul fostului ministru, care a solicitat o revizuire a pedepsei în dosarul „Gala Bute”.

Urmărește
26249 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea ar putea fi eliberată din penitenciar: ÎCCJ se pronunţă azi pe cererea de revizuire

Elena Udrea ar putea fi eliberată din penitenciar: ÎCCJ se pronunţă azi pe cererea de revizuire

Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi se Casaţie şi Justiţie (ICCJ) se pronunţă luni pe cererea de revizuire a pedepsei în cazul Elenei Udrea, în dosarul Gala Bute.

Cererea de revizuire a Elenei Udrea se bazează pe un document emis de SRI, care ar conţine informaţii conform cărora Udrea ar fi fost cercetată pe baza unor denunţuri false.

Dacă cererea de revizuire ar fi admisă, fostul ministru al Turismului ar putea părăsi Penitenciarul Târgşor.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu. Ea a părăsit ţara înainte de pronunţarea sentinţei, în aprilie 2022, şi a fost prinsă în Bulgaria, lângă graniţa cu Grecia, fiind dusă în Penitenciarul Târgşor.

Elena Udrea a ispăşit deja o treime din pedeapsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici