Elena Udrea: Lansarea candidaţilor USL este un pseudomegaspectacol, un circ

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că lansarea candidaţilor USL în ziua Congresului PPE este un "pseudomegaspectacol", menit să genereze un "circ" şi să bruieze mesajul liderilor PPE.

Urmărește
145 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Lansarea candidaţilor USL este un pseudomegaspectacol, un circ

Elena Udrea: Lansarea candidaţilor USL este un pseudomegaspectacol, un circ (Imagine: SIlviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebată cum vede lansarea candidaţilor USL de pe Arena Naţională în ziua în care la Palatul Parlamentului se desfăşoară Congresul PPE, Udrea a răspuns: "Este în nota în ceea ce USL a făcut din totdeauna şi ceea ce face de când este la guvernare şi se vede mult mai bine lucrul acesta de când guvernează şi anume circ".

Ea a arătat că în loc să fie respectată prezenţa liderilor europeni la Bucureşti, PSD a făcut un "pseudomegaspectacol" la Arena Naţională, pentru "a bruia" Congresul PPE.

"Dacă în loc să respectăm prezenţa acestor lideri europeni, care fac parte din familia popular europeană, sunt lideri pe care Europa îi are astăzi, în loc să respectăm prezenţa lor la Bucureşti, să încercăm să maximizăm pentru România acest eveniment, facem acest pseudomegaspectacol la Arena Naţională doar ca să creăm circ şi cu convingerea că s-ar bruia un mesaj pe care liderii PPE l-ar da la Congresul PPE. Nu se va întâmpla acest lucru şi toată lumea civilizată europeană, toate cancelariile europene se vor uita la evenimentul politic major care este Congresul PPE şi nu la spectacolul USL", a apreciat Udrea.

Pregătirile pentru lansarea candidaţilor USL la parlamentare sunt, la ora transmiterii acestei ştiri, în plină desfăşurare, drumul către scena de 400 de metri pătraţi aşezată în mijlocul Arenei Naţionale fiind acoperit de un covor roşu, în timp ce Andra face repetiţii pentru intonarea imnului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici