Elisabeta Lipă candidează pentru un loc de deputat în Botoşani

Am hotărât să candidez pentru funcţia de deputat pentru judeţul Botoşani, anunţă vicepreşedintele PSD, Elisabeta Lipă, preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Urmărește
86 afișări
Imaginea articolului Elisabeta Lipă candidează pentru un loc de deputat în Botoşani

„La 20 de ani de la ultima mea Olimpiadă, am decis să intru într-o nouă competiţie importantă: de data aceasta, pentru viitorul Judeţului Botoşani. Un viitor mai bun, un viitor în care dezvoltarea, investiţiile şi oportunităţile sunt garantate de cea mai bună echipă. Am hotărât să candidez pentru funcţia de Deputat pentru Judeţul Botoşani. În urma vizitei pe care am avut-o ieri (joi - n.r.) la Organizaţia PSD Botoşani, am convingerea că fac parte dintr-o echipă unită şi puternică, care are un ţel comun: să obţinem cea mai înaltă performanţă pentru judeţul nostru”, scrie pe Facebook Elisabeta Lipă.

Ea afirmă că judeţul Botoşani va rămâne „mereu acasă”.

„Cariera mea profesională m-a purtat în toate colţurile lumii, însă, pentru mine, Judeţul Botoşani va rămâne mereu acasă. Faptul că acum mi se oferă această provocare, de a face lucruri concrete pentru bunăstarea oamenilor din acest judeţ, mă responsabilizează şi mă onorează. Accept cu mare onoare această nominalizare! Am încredere în această echipă şi sunt convinsă că, prin strategie, viziune şi îndârjire, vom reuşi să garantăm un viitor mai bun pentru copiii noştri, părinţii şi, deopotrivă, pentru bunicii acestui judeţ”, încheie Lipă.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici