Emil Boc: PSD trebuie să rămână dincolo de butoanele puterii

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că PSD reprezintă "trecutul României şi stagnarea" şi ar trebui să "rămână dincolo de butoanele puterii".

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Emil Boc: PSD trebuie să rămână dincolo de butoanele puterii

Emil Boc: PSD trebuie să rămână dincolo de butoanele puterii (Imagine: Mediafax Foto)

Boc l-a atacat, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Sibiu, pe liderul PSD, Mircea Geoană, pentru declaraţiile pe care le-a făcut în ultimul timp, în care cere schimbarea.

"În România guvernează enormităţi mai mari decât carul. Geoană este coautor la ceea ce se întâmplă în România. El a format Cabinetul Tăriceanu 2, prin sprijinul pe care l-a acordat. El a oprit trenul care putea să stopeze guvernarea PNL. Tot ce spune Geoană că sunt nenorociri în ţară, el este coautor. În guvernarea Tăriceanu, la putere este PSD şi PNL. PSD, prin mâna lui Tăriceanu, guvernează în România. El este părtaş la tot ce merge prost în România, iar gestul PSD de a spune că vor schimbare este… Schimbare a ce?! Că ei sunt la putere", a declarat Emil Boc.

În plus, preşedintele PDL susţine că PSD reprezintă "trecutul şi stagnarea".

"Guvernarea PSD înseamnă să ai un om care nu poate fi luat în serios. Geoană nu poate fi luat în serios, un om care pune GPS-uri pe tractoare, trimite oamenii în cosmos şi propune impozit pe profit de 25 la sută. PSD e trecutul şi stagnarea. PSD trebuie să rămână dincolo de butoanele puterii. Nu poţi da viitorul României pe mâna unor oameni incapabili să conducă destinele ţării, nu putem înlocui incapacitatea lui Tăriceanu cu cea a lui Geoană", a afirmat Boc.

Preşedintele PDL a spus că PSD a creat baronii locali, a însemnat corupţie şi le-a cerut românilor să voteze "raţional" în 30 noiembrie pentru a nu mai permite reprezentanţilor PSD să ajungă la putere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici