Emil Boc se aşteaptă la o prezenţă consistentă la urne

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat la secţia numărul 2 de la Şcoala Generală 10 din municipiu, la ora 10.15, alături de soţia sa şi însoţit de una dintre fetiţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Emil Boc se aşteaptă la o prezenţă consistentă la urne

Emil Boc se aşteaptă la o prezenţă consistentă la urne (Imagine: Mediafax Foto)

Emil Boc şi-a manifestat speranţa ca ziua de duminică să fie "norocoasă", declarând că a votat "pentru prezentul şi viitorul modern al Clujului, pentru echipă".

De asemenea, primarul municipiului Cluj-Napoca s-a declarat convins că prezenţa la vot va fi duminică "mai bună decât la oricare alte alegeri, inclusiv cele pentru Parlamentul European", deoarece oamenii sunt direct interesaţi de rezultatele alegerilor locale.

În judeţul Cluj, un număr de 594.174 de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi, duminică, la urne. Prefectura Cluj a tipărit 2.659.840 buletine de vot pentru primari, consilieri locali, consilieri judeţeni şi preşedintele Consiliului Judeţean.

În judeţ sunt deschise 582 de secţii de votare, din care cele mai multe, 153, în municipiul Cluj-Napoca. Din cele 582 de secţii, la 14, situate în comune din zona de munte, nu există posibilitatea asigurării comunicaţiilor prin reţele de telefonie fixă sau mobilă, astfel încât s-a apelat la staţii radio de emisie-recepţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici