Prima pagină » Politic » Cataramă îi cere lui Iohannis să convoace CSAT care să analizeze politica antinaţională a Guvernului

Cataramă îi cere lui Iohannis să convoace CSAT care să analizeze politica antinaţională a Guvernului

Preşedintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă îi solicită şefului statului Klaus Iohannis să convonace o şedinţă a CSAT pentru a analiza politica antinaţională a Guvernul prin care distruge în mod sistematic sectorul privat şi exporturile.
Cataramă îi cere lui Iohannis să convoace CSAT care să analizeze politica antinaţională a Guvernului

„Dreapta Liberală îi solicită Preşedintelui României să convoace Consiliul Suprem de Apărare a Ţării pentru a analiza politica antinaţională a Guvernului, de distrugere sistematică a sectorului privat şi a exporturilor. Creşterea continuă a privilegiilor aristocraţiei bugetare, asaltul asupra BNR (pentru a forţa o dobândă şi un curs artificiale), proiectul de buget pentru 2019 (zdrobit de salariile bugetarilor şi de asistenţă socială) sunt acţiuni care fac ţara dependentă de importuri şi împrumuturi, ceea ce pune în primejdie securitatea naţională a României, lăsată tot mai mult fără singurul segment care poate genera prosperitate şi anume capitalul românesc”, a declarat, luni, Viorel Cataramă.

Liderul Dreptei Liberale mai precizează că „în prezent avem 3.857 de taxe, impozite, contribuţii şi tarife precum şi 1.009 declaraţii care decimează sectorul privat şi crează o discriminare severă a angajaţilor în acest sector comparativ cu cei din sectorul public”.

Cu altă ocazie, Cataramă spunea că declaraţia premierului Viorica Dăncilă privind adoptarea monedei euro până în 2024 denotă o gravă lipsă de patriotism.

Viorica Dăncilă a anunţat, miercurea trecută, că Guvernul îşi asumă adoptarea monedei euro de către România până în 2024. Executivul va transmite Comisiei Europene, în perioada următoare, documentele privind planul naţional de adoptare a monedei şi raportul de fundamentare al acestuia. Şeful Executivului a adăugat că România va intra în mecanismul european al ratelor de schimb, fiind prima etapă în aderarea la zona euro.