Este oficial: Nicolae Ciucă a anunţat că va candida la prezidenţiale. O singură condiţie rămasă de îndeplinit

Preşedintele PNL a anunţat, luni, că va candida la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului, după ce va obţine aprobarea partidului.

Urmărește
1432 afișări
Imaginea articolului Este oficial: Nicolae Ciucă a anunţat că va candida la prezidenţiale. O singură condiţie rămasă de îndeplinit

Este oficial: Nicolae Ciucă a anunţat că va candida la prezidenţiale. O singură condiţie rămasă de îndeplinit

„În momentul de faţă, sigur, ar trebui să am o decizie a partidului, să am o decizie în Consiliul Naţional, dar, în momentul de faţă, (…) voi candida pentru că sunt preşedintele Partidului Naţional Liberal, dar, înainte de toate, trebuie să obţin aprobarea partidului şi de aceea, în această perioadă, în perioada imediat următoare, ca să nu mai lăsăm loc la discuţii, voi merge în toate filialele PNL să câştig încrederea şi votul de la Partidul Naţional Liberal”, a declarat Nicolae Ciucă, într-un interviu acordat postului Antena 3.

El a spus că are încredere în membrii partidului: „S-a văzut la alegerile locale. Am reuşit de la 14-16% să închidem alegerile la peste 30%”

Întrebat dacă crede că mai există elemente care să ducă la o discuţie între PNL şi PSD pentru un candidat comun, liderul liberal a răspuns: „Nu, în acest moment, tot acest proiect nu mai poate să se deruleze. Sigur, sunt convins că avem cu toţii şi răbdarea, şi înţelepciunea să asigurăm stabilitatea ţării şi să guvernăm”.

Alegerile prezidenţiale au loc pe 24 noiembrie, primul tur, şi pe 8 decembrie - turul doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici