Eugen Tomac: Stăm de vorbă cu PNL când va strânge mâna PSD şi-i va spune „La revedere!”

Mesajul PNL de deschidere spre dialog, pe care noi nu-l refuzăm, poate fi credibil în raport cu electoratul de dreapta, care e exigent şi dezamăgit, doar atunci când va strânge mâna PSD şi-i va spune , spune pentru MEDIAFAX liderul PMP, Eugen Tomac, după declaraţia lui Nicolae Ciucă.

Urmărește
255 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Stăm de vorbă cu PNL când va strânge mâna PSD şi-i va spune „La revedere!”

Eugen Tomac: Stăm de vorbă cu PNL când va strânge mâna PSD şi-i va spune „La revedere! ”

„În opinia mea, mesajul PNL de deschidere spre dialog, pe care noi nu-l refuzăm, poate fi credibil în raport cu electoratul de dreapta, care e exigent şi dezamăgit, doar atunci când va strânge mână PSD şi-i va spune <La revedere!>. Orice ce zi la guvernare alături de PSD este doar în avantajul stângii şi a lui Marcel Ciolacu care probabil va fi candidatul PSD la prezidenţiale”, spune Eugen Tomac.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi că a deschis dialogul cu forţele politice de dreapta cu privire la campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

„Este o întrebare foarte bună, pentru că am deschis dialogul pentru o astfel de punere laolaltă a forţelor politice de dreapta. Partidul Naţional Liberal este cea mai puternică forţă politică de dreapta din România şi atunci disponibilitatea la dialog este către toate forţele politice de dreapta”, a spus Ciucă, întrebat dacă va sta la masă cu Elena Lasconi, Eugen Tomac şi Ludovic Orban.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici