Eugenia Barna, exclusă din UNPR după moţiunea de cenzură, solicită reprimirea

Deputatul independent Eugenia Barna a depus, marţi, la conducerea UNPR, o solicitare de reprimire în partid, ea fiind exclusă din Uniune pe 15 iunie, după ce a votat în favoarea moţiunii de cenzură.

Urmărește
111 afișări
Imaginea articolului Eugenia Barna, exclusă din UNPR după moţiunea de cenzură, solicită reprimirea

Eugenia Barna, exclusă din UNPR după moţiunea de cenzură, solicită reprimirea (Imagine: Camera Deputaţilor)

Surse parlamentare au declarat marţi pentru MEDIAFAX că Barna a depus la Biroul Politic Permanent Naţional al UNPR o solicitare de reînscriere în partid.

Solicitarea acesteia urmează să fie analizată la următoarea şedinţă a BPPN al UNPR.

Barna a fost exclusă din UNPR pe 15 iunie, după ce a votat în favoarea moţiunii de cenzură iniţiată ca urmare a angajării răspunderii Guvernului pe legile austerităţii.

Eugenia Barna a fost deputat PSD până în aprilie 2010, după care s-a înscris în UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici