EXCLUSIV: Scrisoarea lui Geoană către Iliescu şi Hrebenciuc

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a transmis, la sfârşitul săptămânii trecute, liderilor grupurilor PSD din Senat şi Cameră, Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc, o scrisoare prin care le cere să ia "toate măsurile" pentru asigurarea prezenţei tuturor parlamentarilor PSD la votarea moţiunii de cenzură.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Scrisoarea lui Geoană către Iliescu şi Hrebenciuc

EXCLUSIV: Geoană le cere în scris lui Iliescu şi Hrebenciuc să asigure prezenţa la votul moţiunii

În scrisoarea obţinută de agenţia MEDIAFAX, Geoană la transmite lui Iliescu şi Hrebenciuc că orice deplasări în străinătate ale parlamentarilor PSD, în perioada în care moţiunea este dezbătută şi votată, trebuie anulate.

Prezentăm textul scrisorii:

"Domnului Ion Iliescu, liderul Grupului PSD al Senatului
Domnului Viorel Hrebenciuc, Liderul Grupului PSD al Camerei Deputaţilor

Stimaţi Colegi,

Ca urmare a deciziilor Comitetului Executiv Naţional de a introduce şi susţine moţiunea de cenzură, vă solicit, în calitate de lideri ai grupurilor parlamentare din Senat şi Camera Deputaţilor ale partidului nostru, să luaţi toate măsurile în vederea asigurării prezenţei tuturor parlamentarilor social-democraţi în şedinţa comună a Camerelor reunite ale Parlamentului de pe 3 octombrie. Orice deplasări în străinătate în această perioadă, care ar putea împiedica parlamentarii noştri să fie prezenţi la dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură, trebuie anulate.

Îmi exprim convingerea că prin mobilizare şi disciplina votului parlamentarii PSD vor demonstra celor patru milioane de alegători care i-au votat în 2004 că pot conta pe ei şi că depun toate eforturile pentru înlocuirea unui guvern de dreapta cu o guvernare mai bună, care să crească nivelul de trai al familiilor care muncesc din greu în România."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici