Fenechiu şi Adomniţei, nominalizările PNL în sondajele USL pentru candidatura la şefia CJ Iaşi

Numele preşedintelui PNL Iaşi, Relu Fenechiu, şi al şefului organizaţiei municipale a liberalilor, Cristian Adomniţei, apar în sondajele USL pentru desemnarea candidatului comun la preşedinţia Consiliului Judeţean, în timp ce la primăria municipiului PNL a desemnat un director din cadrul CET Iaşi.

5 afișări

Relu Fenechiu a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că numele său figurează în sondajele USL pentru preşedinţia CJ, alături de cel al unui alt liberal, Cristian Adomniţei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A început sondajul pentru desemnarea candidaţilor USL la Primăria Iaşi şi la şefia CJ. PNL a nominalizat doi candidaţi, eu şi Cristian Adomniţei. În ce mă priveşte nu este un obiectiv şefia CJ. În sondajele noastre atât eu cât şi Adomniţei suntem în frunte faţă de cei de la PSD şi PC. Vom vedea cine dintre noi va candida în final", a spus Relu Fenechiu.

Pentru postul de primar al municipiului Iaşi, liberalii l-au desemnat pe Mugur Cozmanciuc, director de marketing în cadrul CET Iaşi, unitate din subordinea primăriei ieşene, condusă de social-democratul Gheorghe Nichita.

"Şansele lui Cozmanciuc nu le comentez, sunt cele pe care le ştiţi. Suntem realişti şi raţionali", a afirmat Relu Fenechiu.

Potrivit lui Fenechiu, PSD şi PNL au comandat sondaje separate, iar în final rezultatele celor două măsurători vor fi confruntate.

La şefia CJ Iaşi, PSD i-a nominalizat pe Victorel Lupu, director economic în cadrul primăriei ieşene şi pe senatorul Florin Constantinescu, în timp ce conservatorii l-au desemnat pe deputatul Tudor Ciuhodaru.

La primărie, din partea PSD a fost desemnat actualul primar Gheorghe Nichita, totodată şeful PSD Iaşi, iar filiala locală a PC l-a propus pentru această funcţie tot pe deputatul Tudor Ciuhodaru.

Liderii conservatori au spus că apariţia lui Ciuhodaru şi la primărie şi la CJ nu constituie o problemă, întrucât PC nu are pretenţia să obţină ambele nominalizări pe listele USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici