Filialele PDL,solicitate să comunice programul acţiunilor culturale,religioase,politice din acest an

Şefilor de organizaţii PDL li s-a cerut, printr-o circulară trimisă de la centru imediat după Congresul PDL, să comunice în 10 zile principalele evenimente culturale, religioase, politice planificate până la sfârşitul anului, la care să fie invitaţi demnitari ai partidului, scrie "Gândul".

4 afișări

Printr-o circulară trimisă de la centru imediat după Congresul PDL, şefilor de organizaţii li s-a pus în vedere că au zece zile pentru a face calendarul acţiunilor culturale, religioase şi politice din teritoriu, până la sfârşitul anului, la care să fie invitaţi, în frunte cu Emil Boc, miniştrii, secretarii de stat şi alţi demnitari ai partidului, notează sursa citată.

De altfel, menţionează "Gândul", premierul nu stă tocmai prost la capitolul prezenţă la evenimente, şeful guvernului tăind în ultimul an nu mai puţin de douăzeci de panglici inaugurale, de la câţiva kilometri de autostradă şi centuri ocolitoare până la săli de sport în comune şi chiar o salină.

"Având în vedere decizia BPN privind deplasarea în teritoriu a liderilor PDL membri ai Biroului Permanent Naţional, miniştrii, secretari de stat şi alţii, vă rugăm să ne comunicaţi, în maxim 10 zile, principalele evenimente culturale, religioase, politice, care sunt planificate să aibă loc în judeţul dumneavoastră, până la sfârşitul anului. De asemenea, vă rugăm să aveţi în vedere şi să solicitaţi participarea liderilor PDL la orice manifestare la care apreciaţi că o prezenţă de asemenea factură este benefică", se arată în documentul semnat de secretarul general al PDL Ioan Oltean şi de prim-vicepreşedintele Gheorghe Flutur.

Mai mult, printr-o altă adresă, semnată de această dată chiar de Emil Boc, preşedinţii organizaţiilor judeţene primesc sarcina să facă şi o evaluare a acţiunilor la care participă demnitarii PDL şi să transmită un raport la cancelaria partidului.

De asemenea, liderilor de filiale li s-a pus în vedere organizarea săptămânală de acţiuni la care să participe parlamentarii PDL, dar şi şefii deconcentratelor numiţi în funcţie de democrat-liberali, raportarea rezultatelor trebuind să fie săptămânală.

De asemenea, senatorii şi deputaţii PDL, alături de consilierii judeţeni şi locali, trebuie să meargă la acţiunile organizate de filialele partidului, în care să facă informări şi să explice "măsurile guvernamentale şi actele legislative cu impact pozitiv". Şi în acest caz, evaluările vor fi lunare, mai scrie "Gândul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici