Florin Barbu: Bugetul ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric, de peste 2% din PIB

Sprijinul pentru fermierii români, în acest an, a fost de peste 6,7 miliarde de euro (bani europeni şi buget naţional), după ce bugetul Ministerului a fost unul istoric, de peste 2% din PIB, spune ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Urmărește
28 afișări
Imaginea articolului Florin Barbu: Bugetul ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric, de peste 2% din PIB

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune că pentru fermierii români e important să îşi vândă producţia în pieţe şi târguri.

„Adică în acele locuri pe care PNL le-a închis în pandemie, alături de biserici, lăsând deschise cazinourile şi păcănelele. Că tot vorbeşte domnul Ciucă de sărbători şi Dumnezeu. Îi aduc aminte domnului candidat de pe locul 5 că rostirea adevărului este o dovadă şi de onoare şi de credinţă, iar adevărul este unul singur: în mandatul premierului Marcel Ciolacu, cu PSD la ministerul Agriculturii, fermierii au primit cel mai mare sprijin din ultimii 50 de ani”, spune Barbu.

Potrivit acestuia, bugetul ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric, de peste 2% din PIB, ceea ce a permis să ducă sprijinul pentru fermieri la peste 6,7 miliarde de euro (bani europeni + buget naţional).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici