Florin Barbu, despre plafonarea adaosului la alimente: Sunt sesizări de practici comerciale neloiale

Ministrul Agriculturii Florin Barbu a declarat miercuri că există sesizări privind practici comerciale neloiale în ceea ce priveşte plafonarea adaosului la alimentele de bază şi cere ANAF să le verifice.

Urmărește
74 afișări
Imaginea articolului Florin Barbu, despre plafonarea adaosului la alimente: Sunt sesizări de practici comerciale neloiale

Florin Barbu, despre plafonarea adaosului la alimente: Sunt sesizări de practici comerciale neloiale

Întrebat miercuri, la finalul şedinţei de Guvern, în ce stadiu este proiectul plafonării adaosului comercial la produsele româneşti, ministrul Agriculturii a spus: „Suntem în discuţii cu retailerii, cu procesatorii, inclusiv cu mediul asociativ, cred că îl vom finaliza în perioada următoare”.

El a cerut ANAF să facă verificări.

„Mi-aş dori mai mult, Agenţia Naţională Fiscală să verifice ordonanţa care în momentul de faţă este învigoare până la 31 decembrie. Sunt anumite sesizări din partea anumitor procesatori că ar fi anumite practici comerciale neloiale şi i-aş ruga pe cei de la ANAF să facă verificări pe aceste aspecte”, a declarat Florin Barbu.

Întrebat dacă există posibilitatea ca proiectul să nu mai fie adoptat, el a spus: „Eu nu cred că există posibilitatea asta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici