Florin Georgescu şi Nicolae Dănilă au venit la Senat în timpul discuţiilor PSD-PNL-UDMR-Iohannis

Florin Georgescu, prim-viceguvernator al BNR şi Nicolae Dănilă, membru al CA al BNR au sosit, miercuri, la Senat, în timpul discuţiilor din Salonul Alb dintre PSD, PNL, UDMR, minorităţi şi Klaus Iohannis, cei doi intrând în biroul preşedintelui instituţiei, Mircea Geoană.

Urmărește
115 afișări
Imaginea articolului Florin Georgescu şi Nicolae Dănilă au venit la Senat în timpul discuţiilor PSD-PNL-UDMR-Iohannis

Florin Georgescu şi Nicolae Dănilă au venit la Senat în timpul discuţiilor PSD-PNL-UDMR-Iohannis (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că Georgescu şi Dănilă au fost aşteptaţi de fostul ministru al IMM, Constantin Niţă, care sosise şi el, cu câteva minute înaintea celor doi, la cabinetul lui Geoană, neluând parte la negocierile tripartite cu primarul Sibiului.

Potrivit aceloraşi surse, Niţă, Georgescu şi Dănilă discută posibile soluţii şi măsuri economice care ar putea fi aplicate fie de un eventual guvern cu mandat limitat pentru organizarea alegerilor, fie de un eventual nou guvern care s-ar putea forma după alegerile prezidenţiale.

Din biroul preşedintelui Senatului se poate intra direct în Salonul Alb.

Numele lui Florin Georgescu a fost vehiculate de către presă, alături de cel al lui Klaus Iohannis şi de cel al consilierului prezidenţial Corina Gătej, pentru funcţia de şef al Guvernului în contextul legat de căderea Cabinetului Boc în urma moţiunii de cenzură.

Florin Georgescu şi Nicolae Dănilă au fost susţinuţi de PSD în negocierile dintre partide, de la Parlament, pentru noul Consiliu de Administraţie al BNR.

La ora transmiterii acestei ştiri sunt în derulare, la Salonul Alb de la Senat, discuţiile între PSD, PNL, UDMR şi minorităţi şi primarul Sibiului, legate de formarea unui guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici