Florin Roman (PNL): Premierul, dacă nu-l demite pe ministrul Sănătăţii, e de acord cu drama de la spitalul Pantelimon

Deputatul PNL Florin Roman îi cere premierului să-l demită pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila: „Dacă dl Marcel Ciolacu refuză în continuare să-l demită pe ministrul cu coasa, înseamnă ca domnia sa este de acord cu drama de la Pantelimon”.

Urmărește
100 afișări
Imaginea articolului Florin Roman (PNL): Premierul, dacă nu-l demite pe ministrul Sănătăţii, e de acord cu drama de la spitalul Pantelimon

Florin Roman (PNL): Premierul, dacă nu-l demite pe ministrul Sănătăţii, e de acord cu drama de la spitalul Pantelimon

„Fiecare zi în care dl Rafila, ministrul cu coasa, este în funcţie, nu este altceva decât o insultă la adresa rudelor victimelor de la secţia ATI a spitalului Sfântul Pantelimon. Dacă dl Marcel Ciolacu refuză în continuare să-l demită pe ministrul cu coasa, înseamnă ca domnia sa este de acord cu drama de la Pantelimon”, scrie pe Facebook deputatul PNL Florin Roman.

El afirmă că demisia directorului de la Sf Pantelimon nu este suficientă, „pentru ca dl Ciolacu să ascundă dramele acelor oameni, sub preş”.

„Demiteţi-l pe ministrul cu coasa, domnule Ciolacu, altfel veţi rămâne în istorie ca primul ministru cu coasa”, încheie Roman.

Dacă rechizitoriul procurorilor scoate la iveală vreo culpă în efectuarea controalelor administrative şi medicale, nu voi ezita sa cer demisii de sus până jos la minister, spital şi Colegiul Medicilor, spunea joi premierul Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de guvern.

„Nu am de ce să demisionez”, a spus Alexandru Rafila, când a fost întrebat de jurnalişti dacă intenţionează să demisioneze după cazul de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici