Florin Roman: Tudose, slujitor credincios la PSDragnea. Dacă mai atacă PNL, să se aştepte că vor fi taxaţi

„Mihai Tudose a fost slujitor credincios la PSDragnea. La fel ca Sorin Grindeanu, zis Sorin OUG13”, este reacţia liberalilor la recentele critici ale social-democraţilor la adresa liberalilor. „Dacă mai atacă PNL, să se aştepte că vor fi taxaţi”, adaugă Roman.

Urmărește
218 afișări
Imaginea articolului Florin Roman: Tudose, slujitor credincios la PSDragnea. Dacă mai atacă PNL, să se aştepte că vor fi taxaţi

Florin Roman: Tudose, slujitor credincios la PSDragnea. Dacă mai atacă PNL, să se aştepte că vor fi taxaţi

„Mihai Tudose a fost slujitor credincios la PSDragnea. La fel ca Sorin Grindeanu, zis Sorin OUG13. Memoria lor e selectivă şi trebuie serios împrospătată. Dacă mai atacă PNL, să se aştepte că vor fi taxaţi”, scrie pe Facebook Florin Roman.

Liberalul reaminteşte de momentul în care Tudose, în perioada în care era premier demisionar, nu l-a primit la Palatul Victoria pe prim-ministrul nipon.

„A uitat Mihai Tudose când l-a lăsat cu ochii-n soare pe premierul Japoniei (ţara cu a treia economie a lumii atunci, după SUA şi China) când a venit la Bucureşti? Nu era important pentru România să colaboreze mai bine cu Japonia dpdv economic, să vadă că suntem interesaţi de aşa ceva? Dacă PSD a fost aşa de bun pentru români, atunci de ce a pierdut ultimele patru alegeri prezidenţiale la rând şi a stat în opoziţie în Parlament jumătate din ultimii 20 de ani?”, îâncheie Roman.

Mihai Tudose a criticat, anterior, guvernarea PNL

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici