Flutur: PDL a început evaluarea secretarilor de stat, cei cu nesatisfăcător vor fi înlocuiţi

Prim vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că procesul de evaluare a secretarilor de stat, şefilor de agenţii şi companii numiţi de PDL a început, aceştia urmând să fie notaţi cu calificativele "bine", "satisfăcător" şi "nesatisfăcător".

8 afișări

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că a început procesul de evaluare a secretarilor de stat, a şefilor de agenţii şi de companii numiţi de PDL.

El a arătat că aceştia îşi vor face o autoevaluare, urmând să răspundă unui set de întrebări după care comisia din PDL care se ocupă cu această evaluare va purta discuţii cu aceştia strict pe latura profesională.

Flutur a spus că interviurile cu cei ce vor fi evaluaţi vor fi făcute timp de o săptămână începând cu 18 iulie.

La punctajul evaluării va contribui şi poziţia miniştrilor în subordinea cărora lucrează respectivele persoane.

Flutur a spus că aceştia vor fi notaţi cu calificativele "bine", "satisfăcător" şi "nesatisfăcător".

Cei cu calificativul "nesatisfăcător" vor fi înlocuiţi în timp ce la cei cu calificativul "satisfăcător" se va lua ulterior o decizie.

"La satisfăcător înseamnă că te mai poţi îndrepta", a spus Gheorghe Flutur.

Întrebat de evaluarea miniştrilor, prim vicepreşedintele PDL a spus că deocamdată se evaluează secretarii de stat, şefii de agenţii şi de companii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici