Flutur: Tăriceanu a primit botezul întru socialism de la patriarhul stângii, Ion Iliescu

Preşedintele executiv al PLD Gheorghe Flutur a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că premierul Călin Popescu Tăriceanu nu dă dovadă de comportament liberal, ci mai degrabă de unul de stânga, deoarece cabinetul său nu face altceva decât să încurajeze "pomenile".

2 afișări
Imaginea articolului Flutur: Tăriceanu a primit botezul întru socialism de la patriarhul stângii, Ion Iliescu

Flutur: Tăriceanu a primit botezul întru socialism de la patriarhul stângii, Ion Iliescu

"Noi credem că anul viitor avem şanse reale să ajungem la guvernare alături de PD. Trebuie lansat un program pentru România care munceşte. Politica de balcon a lui Călin Popescu Tăriceanu de a împărţi doar pomene cred că nu ajută la dezvoltarea României. Să nu uităm că suntem în ţara unde se dau concedii de maternitate la bărbaţi şi nu avem oameni care să lucreze în construcţii în momentul de faţă." declară Flutur.

"Eu cred că trebuie să găsim pârghii pentru a încuraja munca, nu nemunca. PLD lansează acest program pentru România care munceşte şi să atragem fonduri. Cred că am acoperire să vorbesc fiindcă între 2005 şi 2006 am absorbit un miliard de euro fonduri SAPARD", a spus Flutur, care a adăugat că succesorii săi "n-au mai mişcat niciun fel de proiect", fiindcă au avut alte priorităţi în agricultură, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sentimentul meu este că a primit botezul întru socialism de la patriarhul stângii, Ion Iliescu. Asta i s-a întâmplat lui Călin Popescu -Tăriceanu şi PNL-ului actual”, a mai spus Flutur.

Liderul PLD a susţinut că premierul Călin Popescu Tăriceanu nu dorea vot uninominal şi nici euroalegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici