Fostul ministru Eduard Novak se visează deputat de Bucureşti

Fostul ministru al Sportului, Eduard Novak, îşi depune candidatura pentru deputat de Bucureşti din partea Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR).

Urmărește
60 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru Eduard Novak se visează deputat de Bucureşti

Fostul ministru Eduard Novak se visează deputat de Bucureşti

Eduard Novak spune că după mai bine de trei ani în care a lucrat în slujba sportului românesc, este momentul să îşi extindă angajamentul şi la nivel politic.

El vrea ca de acum să reprezinte nu doar comunitatea maghiară, ci pe toţi cetăţenii, indiferent de etnie sau apartenenţă politică.

Eduard Novak spune că îşi va depune candidatura pentru un mandat de deputat de Bucureşti, din partea Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), marţi, la ora 12:00, la sediul Biroului Electoral Municipal din Sectorul 2 al Capitalei.

„România este pe primul loc şi nu trebuie să lase pe nimeni în urmă”, spune Novak, pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici