Frunda: Cred că se vrea o "satisfacţie constituţională" pentru Boc, suntem disciplinaţi şi îl votăm

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda consideră că prin desemnarea lui Emil Boc ca premier se doreşte să i se dea acestuia o "satisfacţie constituţională", menţionând că parlamentarii UDMR sunt "disciplinaţi" şi vor vota Guvernul Boc,.

Urmărește
24 afișări
Imaginea articolului Frunda: Cred că se vrea o "satisfacţie constituţională" pentru Boc, suntem disciplinaţi şi îl votăm

Frunda: Cred că se vrea o "satisfacţie constituţională" pentru Boc, suntem disciplinaţi şi îl votăm (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Părerea mea este părerea UDMR. În echipa aceasta, PDL are numărul mai mare de parlamentari. De această dată, desemnarea este constituţională, adică PDL l-a desemnat pe Boc şi acesta a fost propus de preşedinte. Cred că se vrea să i se dea o satisfacţie constituţională", a spus Frunda.

Senatorul a adăugat că nu are nicio îndoială că noul Guvern condus de Emil Boc va trece de Parlament, cu voturile UDMR.

"UDMR îl va vota şi va intra la guvernare. Suntem disciplinaţi şi vom vota", a arătat Frunda.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că l-a desemnat pe preşedintele PDL, Emil Boc, pentru funcţia de premier, menţionând că a făcut acest lucru luând în considerare propunerea democrat-liberalilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici