Frunzăverde: PD va avea cele mai bune rezultate la euroalegeri

Vicepreşedintele PD Sorin Frunzăverde a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că democraţii vor avea cel mai bun scor în alegerile pentru Parlamentul European, considerând că lista candidaţilor democraţi este una echilibrată şi puternică.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Frunzăverde: PD va avea cele mai bune rezultate la euroalegeri

Frunzăverde: PD va avea cele mai bune rezultate la euroalegeri

„Cred că PD a reuşit să ofere o listă echilibrată şi puternică, echilibrată în sensul aportului firesc între generaţii, între oamenii cu experienţă, dar şi prin faptul că sunt mulţi tineri pe listă, tineri valoroşi”, a spus Frunzăverde.

Vicepreşedintele PD nu a vrut să spună care este numărul de europarlamentari pe care speră democraţii să îi aibă în Parlamentul European. Sorin Frunzăverde a afirmat însă că PD va avea cel mai bun rezultat în alegerile din noiembrie.

„Cred că vom obţine cel mai bun rezultat din ţară în alegerile europarlamentare”, a spus Frunzăverde.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici